Kaş'ta Gece Hayatı ve Mekan Önerileri
(30/10/2023)

Kaş, Akdeniz'in turkuaz suları eşliğinde unutulmaz anlar yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenek sunar. Şehirde gece kulüpleri, barlar ve restoranlar bolca bulunur. Akşamın ilerleyen saatlerinde marina boyunca yürüyüş yapabilir, lezzetli bir akşam yemeği yiyebilir ve sonra hareketli gece kulüplerinde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Kaş’ta gece hayatı yaşamak isteyenler için önerilen barları sizler için derledik. İşte Kaş'ta geceleri eğlenebileceğiniz mekan önerileri;

 

Deco stop bar

Kaş’ın en iyi eğlence mekânları arasında yerini alan Deco Stop Bar farklı tarza sahip özel bir işletmedir. Yüzen bar olan Deco stop, akşam saatlerinde denize açılarak Akdeniz semalarında gezinti yapar. Denize açıldıktan bir süre sonra sabitlendiği sıralarda denize girmenize imkân sağlar. Aynı zamanda bölgenin en iyi kokteyllerini de sunmaktadır. Giriş ücreti ödedikten sonra sınırsız bira içme imkânı sağlayan mekân, eğlenceli ortamı ve eşsiz atmosferi ile sıklıkla tercih edilmektedir. Üstelik bara evcil hayvanınızı da getirebilirsiniz. Haftanın her günü hizmet veren mekana gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız oldukça önemlidir.

 

Hideway cafe & bar

Kaş ilçe merkezinde bulunan Hideaway Bar & Cafe, ziyaretçilerini en çok etkileyen mekânlardan biridir. Begonville çiçekleriyle süslü kapısı, mumlarla aydınlatılmış ufak patikasından geçip ulaştığınız bahçesi ve dekoruyla Kaş’ın en şık mekanları arasındadır. Barı özel kılan özelliklerinden biri ”kova” kokteylleri oluyor. Kalabalık gruplara ev sahipliği yapan mekan lezzetli kokteyllerini büyük servis miktarları ile sunuyor. Eski Rock ve Blues klasiklerinin ağırlıklı olarak çalındığı mekan bir iç, bir dış bir de full bardan oluşmaktadır. Hideaway, haftanın yedi günü 10.00 ile gece 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Hafta sonları kalabalık olabilmektedir. Bu nedenle gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız tavsiye edilmektedir.

 

Old house bar

İlçe merkezinde ve sahile yakın bir konumda hizmet vermekte olan Old House Bar, ekonomik fiyatları ve sakin atmosferi ile tercih edilmektedir. Özellikle yabancı turistler tarafından ilgi görmekte olan bar akşam saatlerine doğru kalabalıklaşır. Barda çalan müzikler genellikle klasik rock, jazz ve blues tarzlarındadır. Sakin ve huzurlu bir eğlence anlayışına sahipseniz oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz Old House Bar’da rezervasyon zorunluluğu bulunmamaktadır.

 

Mavi Bar Kaş

Kaş’ta gece hayatına yönelik hizmet veren işletmelerin başında gelen Mavi Bar, bölgenin en eski mekanları arasında bulunmaktadır. İlçe merkezinde hizmet vermekte olan bar özellikle rock müzik kültürünü yaşatır. Alkollü içecek çeşitliliği oldukça fazla olduğu Mavi Bar Rock’n Roll müzikleriyle soğuk biranızı yudumlayabileceğiniz bir bardır. Mavi Bar’a girişlerde ücret alınmamaktadır. Haftanın yedi günü 17.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet verir.

 

Hijazz bar

Kaş’ta canlı müzik keyfi yaşayabileceğiniz mekanlar arasında yer alan Hijazz, ilçe merkezinde ulaşımın kolay sağlanabildiği bir konumda hizmet vermektedir. Mekanda çalınan müziklerin genellikle jazz, blues ve soft rock üzerinedir. Hijazz barda alkol çeşitliliğinin bol olması misafirler tarafından çok tercih edilmesini sağlıyor. Yüksek sesli müzik dinlemeyi sevenler için oldukça ideal olan mekan, haftanın her günü 18:00 - 02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

 

Echo Bar Kaş

Kaş ilçe merkezinde sahile oldukça yakın bir konumda hizmet veren Echo Bar, bölgede canlı müzik dinleyebileceğiniz eğlence mekanları arasında yer almaktadır. Mekanda alkollü ve alkolsüz içecek servisi bulunmaktadır. Çalan müziklerin ağırlıklı olarak Jazz & Blues olduğu işletmeye gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız önemlidir. Alkol menüsünün oldukça yeterli olduğu barda aperatif yiyecekler satın alabileceğiniz menü de yer almaktadır. Echo Bar Birsen Tezer, Bülent Ortaçgil, Jehan Babur, Joy Voeth  gibi jazz müziğin önemli isimlerini ağırlamış özel bir bardır.

 

Barboon Bar

Kaş’ın eğlence mekanları arasında dikkat çeken Barboon Bar ilçe merkezinde hizmet vermektedir. Bölgenin önemli müzisyenlerinin canlı müzik etkinliklerini yaptığı özel bir mekandır. Ön bahçesinde uzun sohbetler yapabileceğiniz mekanın iç kısmında canlı müzik konsepti bulunan bir köşe yer almaktadır. Alkollü içecek çeşitliliği oldukça fazla olan mekanın öne çıkan ürünleri arasında kokteyller bulunmaktadır. Haftanın her günü 11:00 - 03:00 saatleri arasında hizmet veren mekanda rezervasyon zorunluluğu yoktur.

 

Barcelona

Kaş’ta gece hayatı denildiğinde akla gelen mekanlardan biri olan Barcelona’nın müşteri kitlesi genellikle Alman turistlerden oluşmaktadır. İlginç kokteylleri ve alkol seçenekleriyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışan Barcelona salaş bir mekandır. Uzunçarşı mevkiinde bulunan Barcelona, haftanın yedi günü 14.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup popüler mekanlar arasında üst sıralarda yer almaktadır.

 

Oxygen pub

Oxygen Pub, marinanın ferah ortamında canlı müzik eşliğinde denize karşı oturmanızı sağlayan bir bardır. Bar bir süredir gastro pub olarak da hizmet veriyor yani menüsünde kahvaltı atıştırmalıkları, hamburger, falafel, içki yanına eşlik edebilecek çeşitli yemekler de bulunuyor. Özellikle gün batımında haftanın 3 günü düzenledikleri canlı Blues dinletileri var. Oxygen pub hiç popülere kaçmadan, müziklerinden ödün vermeden eğlendiren keyifli bir bardır.

 

redpoint cafe & bar

Dans, müzik ve eğlence söz konusuysa akla gelen adres Red Point’tir. Kaş barlar sokağında yer alan kulüp genellikle genç nüfus tarafından tercih edilen bir mekandır. Küçük bir mekan olmasına rağmen Redpoint’in sunduğu eğlence, onu Kaş’takilerin vazgeçilmezi kılıyor. Haftanın yedi günü 19.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veren Red Point kendi adını taşıyan kokteylleri ile de ön plana çıkıyor. Özellikle Red Angel ve Red Light adlı özel kokteylleri deneyenlerden tam puan topluyor.

 

BU YAZIYI PAYLAŞ